26-27 жовтня 2021 року, у прес-центрі інформаційного агенства «Українські новини» відбувся телеміст Київ-Тель Авів на тему: «Інвестування в ринок нерухомості України: прибуток і ризики».

За організації Посольства України в Державі Ізраїль та бізнес-платформи «Глобальна ізраїльська ініціатива», за підтримки Міністерства закордонних справ України та організації Ukraine Invest. Співорганізаторами виступили провідні забудовники, агенції нерухомості України: Simple Investment & Really Building, DIAZ, GEOS, Edelburg Development, RIEL, Ukraine Sotheby’s International Realty.

Українсько-ізраїльська конференція мала формат аналітичного огляду ринку нерухомості України, представлення портфелів нерухомості від українських забудовників, розгляд правових та фінансових інструментів для потенційних ізраїльських інвесторів.

Також, в рамках заходу презентовано бізнес-тури в Україну. Починаючи з грудня поточного року, ізраїльтяни зможуть особисто побувати в Києві та ознайомитись з об’єктами нерумості, які їх зацікавили.

Така співпраця с вигідною для обох країн, адже залучення ізраїльських інвесторів до українського ринку нерухомості та створення можливості комерціалізувати інвестиції ізраїльтян у секторі нерухомості України, зможе принести їм пасивний прибуток від 10% річних.

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *