Він тримав оборону «Азовсталі», пройшов через полон в «Оленівці» та повернувся на Батьківщину під час обміну полоненими.

Василь Копань — один із тих героїв, які складають славу Україні в усьому світі. Василь пішов боронити Батьківщину ще у 2014 -ому, щойно йому виповнилося 18.

І з початком повномасштабного вторгнення — у складі полку «Азов» став на оборону Маріуполя. Заледве встиг вивезти із міста дружину з маленьким сином.

В Маріуполі — лишишлося все. У Києві — орендована квартира, де живуть рідні. Тепер родина героя отримала хороший подарунок до дня ЗСУ. І може дивитися у майбутнє більш упевнено  — за ініціативи мера міста Українка Олександра Туренка та девелоперської компанії Really Building, Василь Копань отримав квартиру в житловому комплексі Aquamarine.

Олександр та Василь мають багато спільного    мер Українки у 2014 -ому воював на сході України, був у полоні, пройшов складну реабілітацію. Точно мали про що поговорити після знайомства.

Символічно, що Василь Копань — уродженець Маріуполя, який виріс біля Азовського моря, тепер житиме в містечку Українка на березі Дніпра.

Кожен день наближає нас до перемоги. А Василя — ще й до тихих та мирних днів, які він з родиною проведе у затишному місці із гарним краєвидом.

Дякуємо герою і всім, хто робить  усі наші мрії реальнішими.

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *